Professionele thuisverpleging regio Vlaanderen
24/7 bereikbaar op het nummer: 0495 88 46 79

Elk teamlid die in naam van Onze Zorg werkt, doet dit met een warm hart en met bevlogenheid. Zij gaan respectvol en zorgzaam om met elke patiënt en nemen verantwoordelijkheid op voor hun eigen handelen en hun eigen ontwikkeling. Deze persoonlijke en betrokken aanpak zorgt ervoor dat u met vertrouwen beroep kan doen op de diensten van Onze Zorg. In overleg met u en u omgeving kunnen wij duidelijke afspraken maken zodat Onze Zorg u een individuele zorg kan aanbieden.

Wij bouwen een persoonlijke vertrouwensband op met u waarbij we discretie hoog in het vaandel dragen. Advies geven wanneer u dit nodig heeft of er naar vraagt is een van onze kerntaken. Zo kunnen we samen werken aan een zorgverlening die u helpt de kwaliteit van u leven te verbeteren.

Thuisverpleging in uw regio

Verpleging aan huis nodig? Onze Zorg komt met veel plezier naar u toe! Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak zodat we uw zorg aan huis kunnen bespreken!

Wenst u meer informatie?

Wilt u uw situatie bespreken? We staan u graag vrijblijvend te woord. Bel of mail ons via onderstaand contactformulier dan contacteren wij u zo spoedig mogelijk.


Uw adres ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw postcode ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.

Laatste Nieuws

19 maart 2018
Is zelfstandig verpleegkundige in hoofd- of bijberoep iets voor jou? Kom vrijblijvend langs op onze open infodag...
17 mei 2017
In 2012 maakten we de keuze om thuisverpleging aan te bieden in de grote Gentse regio. Onze ervaring binnen de muren van het ziekenhuis vormde de basis voor het kwaliteitsgerichte beleid die we voorop...
26 maart 2017
Onze Zorg beschikt sinds dit jaar over een eigen skillslab. Verpleegkundigen kunnen er de nieuwste technieken en procedures aanleren en aan zelfevaluatie doen. Het skillslab is uitgerust met twee oefe...