Professionele thuisverpleging regio Vlaanderen
24/7 bereikbaar op het nummer: 0495 88 46 79

Wondzorg

Heb je net een operatie ondergaan? Of heb je wondverzorging nodig na een trauma? Bij ons kan u terecht voor alle soorten eenvoudige en complexe wonden. Dagelijks komen wij in contact met deze problematiek en onze expertise hierin is geavanceerd zodat wij u de nieuwste en meest wetenschappelijk onderbouwde wondverzorging kunnen bieden.

Hygiënische zorg

Indien het voor uzelf, of iemand in u omgeving moeilijk is om zelf in de nodige hygiënische verzorging te voldoen, dan doet u een beroep op onze ervaren verpleegkundigen. Wij hebben respect voor ieder zijn privacy en houden rekening met uw eigen comfort. Wij springen in waar nodig en geven u een douche of toilet aan de lavabo en helpen u met aankleden indien nodig. Elke persoon zullen wij hierin authentiek behandelen.

Hulp bij medicatietoediening

Gaat het om het klaarzetten of toedienen van medicatie? wekelijks of dagelijks? De correcte inname en tijdstip van inname van medicatie is belangrijk. Wij kunnen u hierbij helpen. Ook voor alle inspuitingen en het toedienen van intraveneuze medicatie kan u Onze Zorg inschakelen. Aarzel niet om ons hierover te contacteren.

Diabetes

Als diabeet is het belangrijk dat u suikerspiegel regelmatig gecontroleerd wordt en dat u medicatie correct wordt toegediend. Onze Zorg kan u hierin bijstaan, aan de hand van u noden en de vraag van u arts begeleiden we u hierin en dienen we de nodige verpleegkundige zorgen toe. Onze Zorg heeft hierin ook een adviserende rol, stel u vragen gerust aan uw verpleegkundige!

Maag & darmen

Heeft u een stoma? Nood aan voeding via een sonde of andere maag en/of darmproblemen? Onze Zorg kan u helpen met de verpleegkundige zorgen hiervan. Bij ons zijn er verpleegkundigen gespecialiseerd in stomazorg zodat uw verzorging met de nieuwste technieken zal gebeuren.

Blaas & nieren

Heeft u last van incontinentieproblemen of een andere blaas en/of nierproblematiek? U bent zeker niet alleen! Onze Zorg kan u hierin op een discrete manier helpen. Wij helpen bij u intiem toilet en incontinentiemateriaal. Vraag raad aan u verpleegkundige hierover.

Hart & bloedvaten

Hart en vaatproblemen komen vaak voor. Wij kunnen u hierin ondersteunen en de juiste verpleegkundige zorgen bieden. Dit kan gaan van medicatie inname tot postoperatieve wondzorg na cardiochirurgie.

Luchtwegen

Last aan de luchtwegen is vaak een zeer vermoeiende aandoening. Om gemakkelijk thuis te kunnen blijven kunnen de verpleegkundigen van Onze Zorg langskomen om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Wij helpen u waar nodig met de verpleegkundige zorgen.

Oncologische zorg

Als patient met kanker kan u rekenen op de deskundigheid van de verpleegkundigen van Onze Zorg. Wij zijn opgeleid om alle verpleegkundige verzorging rond kanker uit te voeren. Zo komen wij langs om de chemopomp af te koppelen, verzorging van wonden of om u te helpen bij hygiënische verzorging enz…

Palliatieve zorg

Ongeneeslijk ziek zijn heeft een enorme impact op u en u familie en naasten. Onze Zorg wil u ondersteunen en helpen om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Wij streven ernaar als verpleegkundigen om naast de lichamelijke zorgen ook een grote steun te zijn voor u en u familie.

Geestelijke gezondheidszorg

De verpleegkundigen van Onze Zorg kunnen helpen bij psychische en cognitieve problemen. Onze thuisverpleegkundige kan structuur aanbrengen zodat bijvoorbeeld medicatie correct wordt ingenomen en dat de dagelijkse activiteiten vlot kunnen verlopen. Door een nauwe betrokkenheid kunnen we indien nodig ingrijpen en andere zorgverleners contacteren voor een optimale opvolging.

Voetverzorging

Onze voeten zijn belangrijk, ze dragen ons elke dag en hebben ook verzorging nodig. Voor voetverzorging kan u terecht bij onze Medische Pedicure Vinciane. Contacteer haar voor een afspraak: 0474 66 69 86

Thuisverpleging in uw regio

Verpleging aan huis nodig? Onze Zorg komt met veel plezier naar u toe! Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak zodat we uw zorg aan huis kunnen bespreken!

Wenst u meer informatie?

Wilt u uw situatie bespreken? We staan u graag vrijblijvend te woord. Bel of mail ons via onderstaand contactformulier dan contacteren wij u zo spoedig mogelijk.


Uw adres ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw postcode ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.

Laatste Nieuws

19 maart 2018
Is zelfstandig verpleegkundige in hoofd- of bijberoep iets voor jou? Kom vrijblijvend langs op onze open infodag...
17 mei 2017
In 2012 maakten we de keuze om thuisverpleging aan te bieden in de grote Gentse regio. Onze ervaring binnen de muren van het ziekenhuis vormde de basis voor het kwaliteitsgerichte beleid die we voorop...
26 maart 2017
Onze Zorg beschikt sinds dit jaar over een eigen skillslab. Verpleegkundigen kunnen er de nieuwste technieken en procedures aanleren en aan zelfevaluatie doen. Het skillslab is uitgerust met twee oefe...