Professionele thuisverpleging regio Vlaanderen
24/7 bereikbaar op het nummer: 0495 88 46 79

Onze Zorg wil een waardevolle partner zijn voor haar patiënten, hun mantelzorgers en hun andere zorgverleners. Deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgzaamheid zijn de centrale waarden in onze werking.

Onze Zorg staat garant voor kwaliteitsvolle verpleging voor elke patiënt en heeft bijzondere kennis op het domein van diabetes, wondzorg, oncologische zorg, pijnzorg enz…. Met kennis van zaken, een kritische blik en een voortdurende gerichtheid op leren, bieden wij verpleging op hoog niveau.

Door het maken van goede afspraken toont Onze Zorg zich een betrouwbare partner voor de patiënt en voor de andere zorgverleners. Elke verpleegkundige of zorgkundige die in naam van Onze Zorg werkt, doet dit met een warm hart en met bevlogenheid. Zij gaan respectvol en zorgzaam om met elke patiënt en nemen verantwoordelijkheid op voor hun eigen handelen en hun eigen ontwikkeling. Deze persoonlijke en betrokken aanpak zorgt ervoor dat patiënten met vertrouwen beroep doen op de diensten van Onze Zorg.


Onze Zorg komt aan huis, gaat naar de serviceflat, het WZC of andere plaatsvervangende thuissituaties en kan, als dit de beste oplossing is, patiënten verplegen in het gebouw van Onze Zorg zelf. Zijn er andere opportuniteiten dan zal Onze Zorg hier graag op inspelen. Op die manier streeft Onze Zorg er naar een evidentie te zijn in Oost- en West-Vlaanderen en zet dan ook in op het versterken en uitbreiden van de werking met verpleegkundigen en zorgkundigen.