Professionele thuisverpleging regio Vlaanderen
24/7 bereikbaar op het nummer: 0495 88 46 79

Thuisverpleging “Onze Zorg” biedt zijn diensten aan in Oost- en West-Vlaanderen. Kwaliteit, communicatie en continuïteit zijn de belangrijkste pijlers van de praktijk. We bieden een ruime waaier aan zorgen en onze specialisaties zorgen voor een variabel aanbod. Wij zoeken steeds verpleegkundigen (zelfstandig) en schrijven regelmatig vacatures uit voor zorgkundigen (loondienst).

Functieomschrijving

Je werkt in een team van gemotiveerde collega‘s. Als zorgverlener sta je in voor deskundige en professionele verzorging van je patiënten. Werkplanning wordt in samenspraak georganiseerd.

Vereisten


Je bent bachelor of gegradueerde verpleegkundige of je beschikt over het visum van zorgkundige en wil jezelf bewijzen in de wereld van de thuisverpleging. Je bent in het bezit van een rijbewijs type B en je hebt een basiskennis informatica.

Aanbod 


Wij bieden u de mogelijkheid om op zelfstandige basis binnen onze praktijk te werken als verpleegkundige en in loondienst als zorgkundige. Het werkschema wordt in samenspraak georganiseerd.

Interesse? 


Stuur je brief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel vrijblijvend voor meer informatie 0495 88 46 79.

Thuisverpleging in uw regio

Verpleging aan huis nodig? Onze Zorg komt met veel plezier naar u toe! Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak zodat we uw zorg aan huis kunnen bespreken!

Wenst u meer informatie?

Wilt u uw situatie bespreken? We staan u graag vrijblijvend te woord. Bel of mail ons via onderstaand contactformulier dan contacteren wij u zo spoedig mogelijk.


Uw adres ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw postcode ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.

Laatste Nieuws

19 maart 2018
Is zelfstandig verpleegkundige in hoofd- of bijberoep iets voor jou? Kom vrijblijvend langs op onze open infodag...
17 mei 2017
In 2012 maakten we de keuze om thuisverpleging aan te bieden in de grote Gentse regio. Onze ervaring binnen de muren van het ziekenhuis vormde de basis voor het kwaliteitsgerichte beleid die we voorop...
26 maart 2017
Onze Zorg beschikt sinds dit jaar over een eigen skillslab. Verpleegkundigen kunnen er de nieuwste technieken en procedures aanleren en aan zelfevaluatie doen. Het skillslab is uitgerust met twee oefe...