Professionele thuisverpleging regio Vlaanderen
24/7 bereikbaar op het nummer: 0495 88 46 79

PRIVACYVERKLARING C.V.B.A. Onze Zorg

Uw persoonsgegevens worden door C.V.B.A. Onze Zorg verwerkt, voor het beheer en de organisatie op basis van de contractuele relatie voortspruitend uit uw zorgvraag en de financiële afwikkeling ervan.

C.V.B.A Onze Zorg verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacy verklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verwerkingsdoeleinden

C.V.B.A. Onze Zorg verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten/patiënten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klanten-administratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van zorginformatie).

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.b en artikel 6.1.c van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Overmaken aan derden

Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen (van de C.V.B.A. Onze Zorg groep) binnen de Europese Economische Ruimte.
C.V.B.A Onze Zorg garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder meer op het gebied van boekhouding – RIZIV wetgeving). De absoluut, minimale looptijd bedraagt tien jaar.

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant/patiënt heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen.

De verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:
zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij:
De Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Hoogachtend,


Stijn De Jaeghere,
Jelle Snauwaert,

Zaakvoerders C.V.B.A Onze Zorg

Thuisverpleging in uw regio

Verpleging aan huis nodig? Onze Zorg komt met veel plezier naar u toe! Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak zodat we uw zorg aan huis kunnen bespreken!

Wenst u meer informatie?

Wilt u uw situatie bespreken? We staan u graag vrijblijvend te woord. Bel of mail ons via onderstaand contactformulier dan contacteren wij u zo spoedig mogelijk.


Uw adres ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw postcode ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.

Laatste Nieuws

19 maart 2018
Is zelfstandig verpleegkundige in hoofd- of bijberoep iets voor jou? Kom vrijblijvend langs op onze open infodag...
17 mei 2017
In 2012 maakten we de keuze om thuisverpleging aan te bieden in de grote Gentse regio. Onze ervaring binnen de muren van het ziekenhuis vormde de basis voor het kwaliteitsgerichte beleid die we voorop...
26 maart 2017
Onze Zorg beschikt sinds dit jaar over een eigen skillslab. Verpleegkundigen kunnen er de nieuwste technieken en procedures aanleren en aan zelfevaluatie doen. Het skillslab is uitgerust met twee oefe...